Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LELUT

 

Myymälässämme on hyvä valikoima ihastuttavia perinteisiä leluja ja muuta mukavaa lapsille.

.

 

 VAATTEET

 

Lähes kaikki lasten trikoovaatteet -50%

 

 

 

 

RUSKOVILLA

 

HUOM!

Kevät-kesäkaudella pidämme Ruskovillan tuotteita rajoitetusti varastossa. Teemme täydennystilauksia viikoittain tarpeen mukaan ja huomioimme niissä myös asiakastoiveet. Tarkista saatavuus myymälästämme puh 050 5679885.

 

TUOTTEET

Ruskovillan mallistosta löytyy tuotteita aikuisille ja lapsille. Valikoimissa on alusasuja, väliasuja, asusteita ja kohdelämmittimiä. Vaatteiden lisäksi mallistosta löytyy mm suuren suosion saavuttanut hirssiakanatyyny.

 

MATERIAALIT

Materiaaleina ovat merinovilla, silkkivilla ja silkki. Lisäksi uusimpana tulokkaana on pehmeä ja kuohkea villafleece-neulos. Ruskovillan kaikki materiaalit ovat luomulaatuisia ja näin ollen ympäristön, eläinten ja ihmisten kannalta vastuullisesti tuotettuja.

 

PESU JA HOITO

Ruskovillan tuotteiden pesuun meiltä löytyy pesuainetta ja tahranpoistoon sappisaippuaa. Lisäksi valikoimissamme on paikkaustarvikkeita ja koiden ym pienten tuholaisten ehkäisyyn koiansoja ja seetripuu-paloja.

 

SAATAVUUS

Myymälästämme löytyy suosituimmat Ruskovillan tuotteet. Täydennämme valikoimaa viikoittain ja pystymme huomioimaan asiakastoiveet nopeallakin aikataululla! Mikäli haluat varmistaa jonkin tuotteen saatavuuden, ole yhteydessä meihin! Nopeimmin saat vastauksen myymälän aukioloaikana puhelimitse, puh 050 5679885.

 

LISÄTIETOJA

Lisätietoja Ruskovillan tuotteista, materiaaleista, hoidosta ja pesusta, sekä kokotaulukon löydät Ruskovillan omilta sivuilta, www.ruskovilla.fi

.